020 - 24 24 24 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Tvättmaskin

Kontrollera energimärket när du väljer tvättmaskinen - det lönar sig.

Märket berättar också om centrifugering och ljudnivåer. Det lönar sig att kontrollera detta om maskinen ska vara i närheten.

Torktumlare

Vilken typ av torktumlare ska du välja?

En kondenstumlare som anpassar torktiden och energiförbrukningen för varje tvätt och slutar i precis rätt tid eller en frånluftstumlare? Oavsett vad du väljer, gör vi det enkelt hos Thorn.

Diskmaskin

Disken ska bort, men hur mycket utrymme har du för en diskmaskin?

Hos Thorn har vi diskmaskiner av alla storlekar - från traditionella diskmaskiner  i standardmått till smala modeller och bänkmaskiner. Kontrollera energimärkningen innan du väljer. Här kan du också se hur mycket maskinen låter under diskning.

Kyl

Ditt kylskåp arbetar 24 timmar om dygnet. Det är verkligen värt att titta på energimärket. Ju fler plus som står efter A, desto mindre energi använder den.

Hos Thorn finns självklart många modeller och storlekar att välja mellan. Även kombinationsskåp med frys.

Kyl Koeleskab.jpg

Frys

Frysskåp eller frysbox, stor eller liten?

Hos Thorn har vi valt ett stort utbud av kvalitetsfrysar som du kan välja mellan. Glöm inte att hålla ett öga på energimärket - desto fler plus som står efter A, desto mindre energi använder den.

Spis och ugn

Om du vill använda alla typer av kastruller och kokkärl ska du välja en traditionell glaskeramisk spis. Är det viktigare för dig att plattan värmer blixtsnabbt rekommenderar vi induktion.

Hos Thorn hittar du även den multifunktionsugn som du behöver - med under- ,övervärme och grill. Med varmluft så kan du fylla ugnen med flera plåtar samtidigt och dessutom sänka värmen.