020 - 24 24 24 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Värt att veta


Alla produkter i Thorns sortiment är noggrant utvalda så att de uppfyller de höga krav vi ställer på vårt sortiment. Kort sagt – Thorn levererar bara kvalitetsprodukter.

 

Vi har valt ut ett speciellt urval av produkter inom alla våra produktkategorier – och har även ett brett sortiment av modeller som passar alla behov.

 

Känn till dina behov

När du investerar i en ny tvättmaskin, TV eller i någon annan hemelektronik är det viktigt att välja rätt modell och funktioner för just dina behov. Det är synd att köpa en toppmatad tvättmaskin med låg tvättkapacitet som inte uppfyller dina tvättbehov. Eller, till exempel, köpa en TV som är för liten i termer av hur långt bort från TV:n du vill sitta.

 

All den hjälp du behöver

Men du behöver inte ha alla förkunskaper och känna till allt för att kunna göra rätt val – på Thorn får du all den hjälp du behöver. Klicka på produktkategorierna för råd och vägledning – och använd vår ordlista för att lära dig de tekniska koncepten så att du kan välja just den produkt som passar dina behov. Om du har några frågor är du alltid välkommen att ringa och få hjälp av våra poduktexperter på telefon 020-24 24 24.