020 - 24 24 24 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Fakta om Thorn PrivatFinans

Thorn PrivatFinans är ett varumärke ägt av Thorn Svenska AB, som är en del av den danska koncernen 3C Retail A/S. Koncernen är verksam i både Sverige, Norge och Danmark.


Thorn Svenska AB grundades redan 1970 och är ett Konsumentkreditinstitut som står under både Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn. Bolaget är medlem i Finansbolagens Förening. Det svenska huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm. Bolaget har ett 30-tal anställda, omsätter årligen omkring 200 miljoner kronor och har en balansomslutning på ca 600 miljoner kronor. Verkställande direktör är Jonas Vestlund.


Ända sedan starten har vi på Thorn hjälpt våra kunder genom att skapa möjligheter att finansiera det som betyder något för dem. I början arbetade vi enbart med hemelektronik, och under 1980- och 90-talen var Thorn marknadsledande inom uthyrning av TV-apparater, videobandspelare och tvättmaskiner.

 

Genom åren har över 300 000 svenskar varit kunder hos Thorn, och vi jobbar varje dag för att ge våra kunder fantastisk service och för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Idag erbjuder vi, förutom ett brett sortiment av hemelektronik till en låg månadskostnad, även privatlån. Våra lösningar är flexibla och kan anpassas för din specifika livssituation.

 

Om du har några frågor finns vi redo att hjälpa dig. Du kan ringa alla vardagar mellan kl. 08-17 på tel. 020-24 24 24.